Jonis Josef

 

Jonis-Josef.png

Twitter - @jonisjosef
Instagram - @jonisjosef
Telemarksavisa - Anmeldelse
Rakkestad Avis - Anmeldelse


Jonis Josef er en komiker fra Skien, bosatt i Oslo. Til tross for en relativt kort fartstid i bransjen har han gjort seg godt bemerket på humor-scenen. Siden oppstarten i 2014 har han stått på stand-up-scener over hele landet, opptrådt på en rekke festivaler, og vært på turné med Martin Beyer-Olsen ("Underholdningsavdelingen", "Norske fordommer", "Martin og Mikkelsen") og Lars Berrum ("Norske fordommer", "Aktiv på dagtid"). Han er stadig å se på scenen på Latter, og var nylig med på "Latter Live" på NRK hvor han høstet meget gode tilbakemeldinger. Du har kanskje også sett ham i "God Sommer Norge", "Lindmo" og "Nytt på Nytt". 

Jonis har en meget original tilnærming til stand-up. Med sin unike vinkling tar Jonis deg med til en absurd, og ofte tabubelagt verden. Han får stadig god respons for sine smarte og vittige kommentarer. Dette er en komiker som må oppleves!

Jonis er alltid morsom, og alltid profesjonell. Han kan underholde alene eller sammen med andre og sørger bestandig for god stemning blant publikum!

For mer informasjon eller booking →