Kristin Jess Rodin

konferansier
 

Kristin-Jess-Rodin.png

Twitter - @kjessrodin
Instagram - @kjessrodin


Kristin jobber som skuespiller og er en del av det faste ensamblet på improvisasjonsteatret "Det Andre Teatret" i Oslo. I 2016 var hun å se i hele åtte av forestillingene på huset. I forbindelse med både dette teatret og andre frigrupper har Kristin turnert mye rundt i Norge med ulike forestillinger de siste årene.

Kristin jobber også som freelance-skuespiller for film og tv. Hun har blant annet vært en del av panelet i "Løvebakken" på NRK, spilt en sentral rolle i NRK-serien "Unge Lovende", vært med i "Helt Perfekt med Thomas Giertsen" på TVNorge, "Kollektivet" på Tv2, "Uaktuelt med Amir og Odin" på VGTV og spilt Thea i spillefilmen "Å begrave en hund". Høsten 2016 fikk hun sammen med komikollegaene i Kristiania Ablegøyemakeri sitt eget humorprogram "Sølvrekka" på TV2 Humor.

Kristin leder også, sammen med Caroline Johansen, den populære impropodcasten "Kort Applaus" produsert av BådeOg. Her improviserer de frem historier med gjester som Bård Tufte Johansen, Jenny Skavlan og Hege Schøyen.

Kristin er i tillegg en aktiv stemmeskuespiller og har blant annet dubbet "Star Wars Rebels", "Tingeling", "Big Hero 6", "Violette" og "Dragetreneren".

Med sin bakgrunn i teater, med en særlig spesialisering innenfor improvisasjon, er Kristin et trygt valg som konferansier på alle typer events.

For mer informasjon eller booking →