Nils-Ingar Aadne

konferansier / stand-up / foredrag

Nils-Ingar-Aadne.png

Twitter - @NilsIngar
Instagram - @nilsingar
Facebook - Nils-Ingar Aadne


Stand-Up-artist, komiker, skuespiller, programleder. Kjært barn har mange navn. Det kjennetegner også Nils-Ingar som komiker, morsom, variert, overraskende og en fyr som treffer bredt med humoren sin.

Siden han begynte med standup i 2003 har han blitt en av norges mest brukte og profilerte komikere.  Med over tusen show i bagasjen gjennom de siste årene har han virkelig levd opp til VGs utnevnelse av Nils-Ingar som det nye store komikernavnet i Norge. I 2011 fikk han også Komiprisen for årets gjennombrudd.

Nils-Ingar har vært å se som fast medlem i programmet "Komiker i Arbeid" og som sidekick for Thomas og Harald i "Senkveld" gjennom fire sesonger på TV2. Han har også vært panelmedlem i "Underhuset" og programleder for flere programmer på TV2 som blant annet "Underholdningsåret". I tillegg har han gjestet programmer som "Nytt på Nytt", "Brille", "Klippkompaniet" med mer

Med overstrømmende energi på scenen skildrer han observasjoner fra dagliglivet og situasjoner de fleste kan kjenne seg igjen i. I tillegg er han glad i det dagsaktuelle nyhetsbilde og lager kontinuerlig tekster med det som inspirasjon.

Nils-Ingar tilpasser alltid showet til sitt publikum. Det spiller ingen rolle om det 30 eller 3000 i publikum, eller om det er markedsførere eller truckførere. 

Nils-Ingar passer både til korte og lengre innslag og som konferansier. Han kan også lage videoinnslag til ditt arrangement hvis det er ønskelig.

For mer informasjon eller booking →