Prosjekt Toppidrett

Nils-Ingar Aadne er den eneste norske komikeren som i voksen alder har satset alt på langrenn. Dette er foredraget om hvordan det gikk. 

Det er 1.mai 2016, komiker Nils-Ingar Aadne løper seg en tur på to timer. Det har han gjort mange ganger før, likevel er dette starten på et år helt utenom det vanlige. 8.april 2017 går han et langløp 67 kilometer fra Ylläs til Levi i Nord-Finland. Mellom disse to dagene har Nils-Ingar lagt bort sitt vanlige liv som komiker og levd som toppidrettsutøver hver dag med én tanke i hodet; hvor god kan jeg bli?

Sesongen 16/17 var Nils-Ingar langrennsløper på heltid og en del av langløpslaget Team BN Bank med erfarne toppidrettsutøvere. Han trente 700 timer, svetta, kjente på medgang og var nær ved å gi opp i motgang. Han har ligget på grensen for mye han kan trene, levd seg inn i toppidretts bobla og gitt alt. Det kunne gått rett vest. Det gjorde det ikke. 

Året ble en knallhard, lærerik og morsom reise. I underholdningsforedraget Prosjekt Toppidrett tar han dere med inn i året som toppidrettsutøver med mye humor. Han snakker om hva han sitter igjen med, det han har lært, om feil og smeller, vilje og trivsel. Selv om foredraget tar utgangspunkt i idrett, er det først og fremst en underholdende fortelling om å gi alt for å nå dine mål.

For mer informasjon eller booking →