PLUTSELIG BARNETEATER - ENSEMBLET

 
Henrik Horge.jpg

Henrik Horge

Henrik Horge er en norsk skuespiller med lang erfaring fra de store teatrene og improscenen. Han er en ofte brukt stemme til animasjon, og har blant annet stemmen til Johny Bravo og Katten med hatten. Han har blant annet spilt i Hakkebakkeskogen (Nationaltheatret), Folk og røvere i Kardemommeby (Nationaltheatret) og Skatten på sjørøverøya (Det norske teatret). 

Andreas Cappelen.jpg

Andreas Cappelen

Andreas Cappelen er en norsk skuespiller som ble kjent gjennom filmer som Monstertorsdag, Pitbullterje, O'Horten, Kaptein Sabeltann og Knerten i knipe. Han er også en kjent voicer og har for eksempel stemmen til fortelleren i "Hei Kembo".

Benedikte Kruse.jpg

Benedikte Kruse

Benedikte Kruse er en norsk sanger og skuespiller. Hun er utdannet sanger fra Norsk musikkhøgskole, og er blant annet fast medlem av sanggruppen Pitsj. Hun har også stemmelagt en rekke animasjonsfilmer for barn, fra Biler og Lokomotivet Thomas til Legenden om Narnia og Det levende slottet. Og så er hun stemmen til Barbie.

Lars-Andreas Aspsæter.jpg

Lars Andreas Aspesæter

Lars Andreas er kanskje best kjent for det norske folk som en av pianistene i Beat for beat. Han er profesjonell pianist, utdannet ved Norges musikkhøgskole, og har blant annet turnert landet rundt med Kurt Nilsen. 

Enkelte datoer kan forestillingen gjennomføres med gjester, eller enkelvikarer.

Tilbake til Plutselig barneteater