Siri Kristiansen

konferansier / moderator / humorinnslag / foredrag

Siri_Kristiansen.png

Twitter - @Sirikriss
Facebook - Siri Kristiansen
Instagram - @sirikristiansenp3


Siri Kristiansen startet med stand-up sent på 90-tallet, men ga seg ti år senere for å fokusere på radio og TV. De etterhvert hundrevis av timene med sceneerfaring og humor har hun allikevel tatt med seg i alt hun gjør.

I 2005 begynte Siri å jobbe i NRK P3, og har siden den gang vært programleder for deres flaggskip "P3morgen", det ekstremt populære undergrunnsprogrammet "Verdensherredømme" sammen med Kristopher Schau og Egon Holstad, og "Livet" på NRK P2 sammen med Trond Viggo Torgersen. I tillegg har hun laget den prisbelønte dokumentaren "Pappa på Perrongen". I radiosammenheng er det derimot "Lørdagsrådet" på NRK P3 hun er mest kjent fra. Her løser hun hverdagsproblemer sammen med andre kjente personligheter. Programmet har gått hver lørdag siden høsten 2010, og har siden den gang utviklet seg til å inkludere liveshow og så langt to sesonger av TV-programmet "Rådet". På TV har Siri også figurert i det meste som er av underholdningsprogrammer. Hun har flere ganger gjestet "Nytt på Nytt", spilt i "Side om Side", deltatt i "Masterchef", og har vært fast paneldeltager i "20 spørsmål", på både radio og TV. Hun er for tiden også aktuell med radioprogrammet "Plenum" på P13 sammen med Thomas Aune og Aleksander Schau. 

På scenen figurerer Kristiansen i ulike roller, men felles for dem alle er at hun alltid ivaretar publikum, og hun har alltid full kontroll på det som skal skje samtidig som hun takler det uforutsette på en glimrende måte.

Siris stil er syrlig, men varm. På kanten, men innenfor. Stødig, men spontan. Hennes opplegg er alltid skreddersydd det aktuelle eventet. Spesielt er Siri unik til å fange opp stemningen og snakke med sitt publikum. Hun ser deg, avslører deg, involverer og sjarmerer deg, og er alltid på ditt lag.

I møte med kunden har hun alltid gode ideer, er kreativ og løsningsorientert. Som konferansier er Siri stødig som et fjell. Hennes måte å sy sammen et arrangement på er sømløst og trygt samtidig som det er morsomt, spontant og relevant. Med sine mange års erfaring som rådgiver i radio der hun i tillegg til å gi råd fungerer som en slags debattleder, har hun lett for å snakke med ulike mennesker og sette seg inn i alle mulige problemstillinger.

For mer informasjon eller booking →