Tør du si ifra?

Gjennom syv år har Siri Kristiansen fått over 50 000 e-poster fra ukjente gjennom radioprogrammene "Lørdagsrådet" og "Siris gode hjelpere". Felles for dem alle er at folk lurer på om de skal si ifra. Eller er det best å holde munn?

Gjennom sine radioprogram "Lørdagsrådet" og "Siris gode hjelpere" har Siri Kristiansen sammen en rekke kjendiser prøvd å hjelpe så godt hun kan. Hvert problem er unikt, men så godt som alle har til felles at de handler om å tørre å si ifra om noe. De aller fleste vet hva som er rett og galt, men nesten ingen tør å si det. 

Siri selv kommer fra en familie preget av dårlig kommunikasjon. Hun er selverklært konfliktsky. Og der det faller henne naturlig å be andre om å si ifra, gjør hun det sjeldent selv. Etter å ha erfart at de fleste av hennes lyttere, samt brorparten av rådgiverne også beskriver seg selv som konfliktsky, ble hun redd på vegne av det norske folk. 

Er det ingen som skal si ifra om noe? 

Tenk så mange forhold som kunne vært reddet? Familieforhold, kjærestepar, kollegaer, venner og naboer som fortsatt kunne ha snakket sammen? 

Bekymret for landet og livredd på egne vegne har hun prøvd å finne motivasjonen til å tørre å si ifra. Tørre å kjenne på det ubehaget det er å gå inn i en potensiell konflikt.

På jobb, med venner og hjemme.

For mer informasjon eller booking →