Viggo Venn

konferansier / stand-up / impro / video

Viggo Venn sort hvitt.jpg

Viggo Venn (ja, det er familienavnet) er blitt beskrevet som et sjeldent talent med sitt varme vesen og absurde humor litt utenfor de vanlige rammene av Stand-Up-sjangeren.

Etter å ha startet opp StandUp Kristiansand og blitt Norgesmester i Teatersport med improgruppen "Lausungene" flyttet han til Frankrike for å gå på den fysiske teaterskolen Ecole Philippe Gaulier (der Sasha Baron Cohen gikk i sin tid) og har mer eller mindre sammenhengende turnert teatre og humorfestivaler siden 2016 med sine duo- og soloshow i Australia, Europa og USA.

Ofte som eneste nordmann på månedslange humorfestivaler er dette en komiker som har begeistret publikum verden rundt over lengre tid. Vi kan vi nevne 5 år på Edinburgh Fringe Festivalen, 3 år på Adelaide Fringe Festival og Melbourne International Comedy Festival. På veien har han plukket opp en rekke priser og har blant annet vunnet "Best Comedy" på Brighton Fringe og "Best Comedy weekly award" på Adelaide Fringe. Hans soloshow har blitt nominert for "Best Comedy" på Brighton Fringe og Perth Fringe World i Australia. I USA har rukket å spille på kjente scener som Second City Chicago, The Comedy Store, The Hollywood Improv og han har utviklet show og undervist workshops i "Clown&Comedy" på The Lyric Hyperion Theatre i Los Angeles.

I 2019 har han premiere på sitt nye soloshow "Viggo The Viking" på Det Andre Teatret i Oslo, før han skal spille på Island, Macau International Mime Festival, Just For Laughs i Canada og Edinburgh Fringe i Skotland. Men nå er han tilbake i Norge og vi er veldig glade for at han tar med seg sin spontane og fysiske humor til Norge!

Viggo kan bookes til korte innslag, som konferansier eller skuespiller.

For mer informasjon eller booking →